dilluns, 25 de desembre del 2017

El pessebre de La violeta, un pessebre menys convencional

  
Construït per Josep Maria Contel, el Centre de Cultura Popular La Violeta acull fins al dia 2 de febrer. Diada de La Candelera “El pessebre de La violeta, un pessebre menys convencional” un diorama de quatre metres quadrats que acull 103 personatges i 118 animals dels coneguts clicks de Playmobil.
Un muntatge en el qual hi ha des de l’infern al més pur estil dels pastorets o el naixement que trenca la seva posició estàtica, interactuant les figures. El pessebre ha estat elaborat a partir de la seva muntanya central al voltant de la qual giren les diferents escenes com: els camps de conreu, els tallers dels oficis, el poble, el mercat, el llac, entre altres.
També en aquesta construcció el que el visitant gira al voltant d’ella, acull, el naixement, l’Anunciata, els Reis Mags, pastores i pastors en diferents actituds i molts animals que acaben donant forma a aquesta recreació, on tots els seus personatges recreant petites accions que donen forma a cada ambient i que finalment aquests generen l’ambient general del pessebre.
Una realització que també ha comptat amb la col·laboració de Diver & Click www.diverclick.net en el seu assessorament i facilitat en aconseguir materials tant per part de l’Enrique com de l’Estrella. Cal esmentar també el Xavier Aldavert de La Violeta pel seu ajut. A la botiga del carrer Verdi, Costuretes, així com a l’Alba de La Violeta per la seva col·laboració.
Lloc: La Violeta de Gràcia - C/ Maspons, 6. - Vila de Gràcia
Horari: L’exposició es pot visitar en l’horari de l’equipament: De dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 23 hores, i els caps de setmana de 10 a 23 hores.
Preu: Gratuït




Fotos Josep Maria Contel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada